Tacoen vår i dag ble slik:
En halv løk
2 fedd hvitløk
Et par never bladspinat
400 g karbonadedeig
Litt vann
Salt
Pepper
2 ts spisskummin
2 ts chilipulver
1 ts paprika
(smak til så du får den smaken du ønsker)
Bladspinat til salat
1 boks maiskorn
tomater
revet ost
..Og ellers det du måtte ønske av grønnsaker :)
Fres løk og hvitløk i ei stekepanne tilsett krydder og bladspinat, og så karbonadedeigen. Juster med vann så ikke blandingen blir tørr.
![]() | |||||
Taco in the making |
Hjemmelaga bountysjokolade slår butikksjokolade ned i støvlene! Det er sååå godt! Men da er Cocosa-oljen fra helsekosten et must, tror jeg. Det er den som gir så god smak!
Til 8-10 kuler trenger du:
ca 4 dl kokosmasse
2 ss agavesirup
2 ss cocosa-olje
2 ts sukrinmelis
ca 40-50 g smeltet, sukkerfri melkesjokolade
(eller den sjokoladen du foretrekker)
![]() |
Før sjokoladedypping |
![]() |
Ferdig dyppa og klar for fryseren |
Bland sammen kokosmassen, agavesirupen og kokosoljen. Rør godt. Lag små kuler som du setter på et fat. De blir litt klissete, så jeg bruker muffinsformer. Sett de i fryseren mens du smelter sjokoladen. Etterpå dypper du kulene og sjokoladen. Sett kaldt igjen, og oppbevar dem gjerne i fryseren. Her i huset varer de ikke så lenge...namnam!
God lørdag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!