![]() |
Skolejenta |
![]() |
Ut på tur i nydelig søndagsvær |
Lillepia i huset trives godt i barnehagen, selv om hun ikke ville sove i vogna der noe særlig i starten. Det er kanskje ikke så rart - det var vel litt nytt og uvant å skulle være i barnehagen en HEL dag - hun som bare hadde vært med og levert og hentet før (dog uten å ville forlate da heller!). Men alt går seg jo til! Mellomsnuppa er fornøyd med å være på "storavdelinga" i barnehagen, og med å være storesøster med ei lillesøster å passe på der.
![]() |
Ny-barnehagejenta |
Her er oppskrifta:
60 g romtempert smør
70-80 g fibra fullkornshvetemel
25 g kakao
40 g sukrin gold
30 g sukrin+
1 ts bakepulver
1 egg
1 klype salt
Fyll:
70 g philadelphia light
20-25 g sukrinmelis
et dryss ekte vaniljepulver
eller et par dråper stevia vanilje
Vei opp de tørre ingrediensene og miks inn smør og egg. Rull deigen til kuler og sett på bakepapirkledt brett. Trykk de deretter flate og stek på 175 minutter i ca 10 minutter. Følg godt med - de skal ikke bli svidde, men blir sprø og crunchy om de får steke lenge nok. Avkjøl på rist mens du lager hvitt fyll, som du har mellom kjeksene. Kan oppbevares kjølig en stund, men ikke for lenge, da vil de bli mjuke. Her i gården var imidliertid ikke dette noe problem - de forsvant som dugg for sola!
Ha en fin onsdag.
Klem fra fru Uteng.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!