I går hadde vi imidlertid god tid, og storjentene og jeg fant ut at vi måtte lage litt muffins. Det ble muffins inspirert av flinke Kristine Weber som jeg har linket til og snakket om flere ganger før. (Så ja, de er sunne!) Men jeg gjorde min egen vri på oppskrifta, og muffinsene falt i smak hos store og små!
Muffins med sjokoladekrem
3 egg
6 ss sukrin gold
20 g kokosmel
20 g fibra fullkornsmel
1 ts bakepulver
saften av en mango
Sjokoladekrem:
3 ss philadelphia light
1 ss kakao
1-2 ss sukrinmelis
Pisk egg og sukrin gold til eggedosis. Tilsett mangosaft (appelsinjuice, eplejuice eller annen væske kan også brukes!), og så de tørre ingrediensene litt etter litt. Ha i muffinsformer (det ble 8-9 stykker hos oss) og stek på 180 grader i ca 20 minutter. Rør sammen sjokoladekremen. Barna mine syntes muffinsene var best uten kremen, som sikkert smakte litt "voksent" i deres ganer. Minste tøtta syntes forresten begge deler var supergodt!
Neste gang skal jeg prøve med saften av en appelsin i røra :)
Ha en fortsatt fin tirsdag!
Så fint med oppskrift med "alternative" ingredienser :)
SvarSlettTusen takk, du! Det synes jeg også, spesielt når de smaker så bra! Ha en fin dag!
SlettHar lyst å prøve den oppskrifta selv! Elsker bloggen hennes; sunne, gode og ikke minst ENKLE oppskrifter!
SvarSlettJa, Kristine er flink, Pantora!!
Slett