Velkommen


onsdag 18. juni 2014

Kosthold og trening

Ja, det er to ord som virkelig er i vinden for tiden. Man hører vel sjelden om et oppegående menneske nå til dags som ikke er opptatt av i hvertfall en av delene. Og jo, det ene fører ofte med seg det andre i disse to tingene. Er man opptatt av trening, er man som regel opptatt av kosthold også. Og stort sett går det andre veien også.

Her i gården har vi vel stort sett alltid vært opptatt av kosthold, med unntak av noen perioder som fattig student... Da var det ikke alltid like lett økonomisk å være sunn :) Men i dag prøver vi å servere sunn mat til barna og oss selv.

Det viktigste er likevel matglede. Vi sier ikke til barna: "Nå skal vi spise sunt dere!". Vi koser oss med maten både til hverdags og i helgene. Innimellom er det selvsagt lov å kose seg med godis og snop. Vi er ikke fanatikere. Men det er lenge siden det ble servert noe annet enn sunne, grove vafler eller pannekaker når dette er på menyen i dette huset, og det gjelder helgene også. '

Havrepannekaker.



Trening er noe både mannen min og jeg driver med. Vi har nok begge merket hva det gir av overskudd  i hverdagen, og vi prøver å legge til rette for hverandre. Hverdagen er hektisk, men man får til mye hvis bare viljen er der!

Meg.Trening. Instagram (@emmeliss).


Sånn, det var litt om synet på helse og trening her i gården :) det er mulig at det blir noen flere innlegg på bloggen om dette etterhvert, kanskje til og med med noen oppskrifter inkludert.

Ha en toppers dag!

Fru Uteng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!