Velkommen


tirsdag 29. november 2011

Sjømannsdeltidsalenemamma

Så var mannen reist igjen, og vi tre (fire med Mira) er "alene" igjen. Heldigvis innebærer det at han er hjemme i jula i år (sist jul var han ute), og vi er superhappy for det! Førjulsstida er jo ganske travel og går sikkert ganske fort satser vi på... føler for øvrig at jeg nå er kommet inn i den sedvanlige, hesblesende rytmen med små barn og 100% jobb-høst/førjulsmodus som virker ganske kjent! Ny jobb og full timeplan sørger nok for det. Men våren skal visstnok bli litt mindre heseblesende, og alt i alt tror jeg den nye jobben faktisk innebærer mye mindre stress. Så det så!



I alle fall har vi hatt en runde med pepperkakebaking her i heimen for noen uker siden allerede. I helga stakk jeg dessuten ut noen hjerter til vindusopphenging av ferdig pepperkakedeig som størstesnuppa og jeg skal pynte i dag, tenkte vi. Det er jo unektelig veldig koselig med advents- og førjulstid, trikset er bare å ta seg tid til å kjenne på den koselige følelsen og ikke bare "heseblese" !

God slutten-av-novemberdag-dag til deg!

8 kommentarer:

  1. Så bra å ha mannen hjemme til jul:)
    Fin slutten av novemberdag til deg og!!
    Klem:)

    SvarSlett
  2. Pepperkakebaking for noen UKER siden!? Tidlig!! Eller kanskje bare jeg og pappa som har en tradisjon på å være vanvittig seint ute (neida, blir ikke for gammel for pepperkakehusbaking med pappa ♥). Et år rakk vi det så vidt før det ble nyttår. I år spurte pappa om vi skulle prøve være litt tidlig ute denne jula, og da bare så vi på hverandre før vi begge brøt ut i latter. Jaja. Kos er det uansett. Og jula skal være kos, ikke bare heseblese, for om det blir det er vel halve (strengt tatt hele) poenget med jula borte?

    Kjempenydelig bilde! Har hun fått noen nye tenner? Så utrolig bra at sjømannen (eller, om du er sjømannsfrue så er vel han... lærermann?) er hjemme i jula!!

    SvarSlett
  3. For et herlig bilde!

    SvarSlett
  4. Pepperkakebaking er toppen!

    Godt du får mannen hjem til jul.
    :)

    SvarSlett
  5. Håpe du får ei kjempefin førjulstid med jentene din.. Du må huske på å puste mellom og..
    Her i huset er kailln en Duracell kanin mens frua tar livet med ro..
    Ha en strålende dag.
    Klem Mari Johanne

    SvarSlett
  6. Så flott at det er mannen som er duracellkanin i heimen, Vimså :)

    Pepperkakebaking er veldig koselig - og ja, flere uker siden allerede,hadde kjøpt alle ingrediensene og klarte ikke å vente med å bake med småjentene :) pepperkaker er jo best før jul!

    SvarSlett
  7. Så ut som om vesla storkoste seg!

    Fin helg!

    SvarSlett
  8. Ja, hun gjorde det :) god helg til dere.

    SvarSlett

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!