Velkommen


søndag 9. desember 2012

Rolig helg

Ja, det har vi hatt denne helgen. Ikke det at vi har så voldsomt med opplegg i helgene til vanlig. Heldigvis, får en si. Det kommer vel tider der vi blir fotballforeldre eller turnforeldre eller korpsforeldre og alle helgene blir opptatt til akkurat det.


Nissejenta av fjoråret
Men forrige helg var rimelig travel - med kardemommebyforestilling/kino på lørdag, gymlek for Martine søndag, pepperkakebaking da vi kom hjem (for andre gang denne sesongen), middag til mormor og morfar og så julegrantenning på ettermiddagen. Puh. Var ikke annet å vente enn at mora i huset var slakt på sofaen den søndagskvelden.

Denne helgen ble det tid til mye lek og kos!
Denne helgen var det rom for roligere pust. Jeg og ei venninne hadde vår tradisjonsfaste bakekveld i desember på torsdag, og småsnuppene overnattet hos mormor og morfar. Dermed fikk de fredagen fri, til å ha "mormordag" og kose seg masse. Lørdag var vi en liten tur på kafe, ellers kosa vi oss bare hjemme. Vi pynta tredje og siste runde med pepperkaker for denne sesongen, så barnetv og spiste godteri. I dag har vi planer om en tur ut og lufte oss. Været ser bra ut, men vi savner sneen veldig!

Resultat av sesongens tredje pepperkakebaking og -pynting
Ha en fin søndag!

Klemmer fra fru Uteng.

3 kommentarer:

  1. Ei spesiell tid denne adventstida, særlig når ungene er små:) Minstebarnet vårt, Astrid, er 18 år:) Hun er nok den av alle 3 barna som er mest opptatt av juletradisjoner:) Hun er mye mer julete enn meg, rart å tenke på at det jo er jeg som har lært henne alle de juletradisjonene hun setter så stor pris på:)
    Trivelig med "slow" helg, det hadde jammen vi også:) Gikk å sulla i nattkjole til langt på dag, de ungdommene var bortreiste i helga begge to, så uten deres venner/kjærester i hus, var det anledning til det;)
    Fine jenter du har:)
    Klem fra Trine med ønsker om ei fortsatt fin førjulstid:)

    SvarSlett
  2. Ja, det er moro nå når de begynner å skjøne mer av hva jula og førjulstida egentlig er! Artig å lære dem opp til å bli julete, artig at minstejenta di er det da! Herlig å gå i nattisen til langt på dag, det er en favoritt her i huset :)

    Fin tirsdag til deg!

    SvarSlett
  3. Så koselig med bakekveld!! Fint med slike tradisjoner!
    Kjempefine jenter du har, tenker de gleder seg til å bli storesøstre :)
    Endelig er det helg, og ingen spesielle planer. Det er det beste jeg vet :)
    God helg til deg og dine! KLEM.

    SvarSlett

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!