Velkommen


søndag 23. desember 2012

Nå er det jul igjen

...og jul blir det, uansett! Jeg har ikke fått gjort alt jeg hadde planlagt skulle vært klart til jul. Men pytt sann, sølvpussen går ingen steder, og vasking utenpå (og inni...) skapene på kjøkkenet kan man vel likså greit ta etter jul, eller ved en annen anledning der man ikke har en stor julekulemage i veien og har omsorgen for to ganske aktive snupper alene i seks uker av slengen. Eller hva?


 
 

 
Lime inn bilder fra i fjor kan man også gjøre etter jul. Julevasken (det vil si den drøyt ukentlige støvsugingen og jifmoppinga) ble tatt på onsdag. Like etter vandret husets hund Mira (som periodevis røyter noe) over kjøkkengulvet og la igjen hyggelige spor og påminnelser om at hun er en del av husholdningen. Men det VAR i alle fall vasket!
 
Juletreet ble pyntet i pysjene i år :)



 
Nå kan snart roen og freden senke seg - vi skal feire julaften hos jentenes mormor og morfar og rusler opp dit i ettermiddag. Selv om det er kjipe greier at husets pappa er på sjøen når det er jul, er det deilig å komme på julemiddag og overnatting der oppe og bare kose oss! Pappaen kommer hjem like over nyttår, og da skal vi ha en ekstra julaften med pinnekjøtt og pakker bare vi fire. Det gleder vi oss også til!
 
Ønsker alle bloggvenner og kjære og kjente ei riktig god jul :)
 
Juleklem fra fru Uteng.
 
 


7 kommentarer:

  1. God jul kjære Marianne! Skapvaskinga kan fint ventes til for eksempel våren da man faktisk klarer å se skiten ;) nå i mørketida er det ingen som ser det uansett ;) Stor klem!

    SvarSlett
    Svar
    1. God jul, snuppa! Stresser ikke med rundvasken, og er enig i at den ikke vises nå uansett! Håper dere har fine dager i Alta i jula! Klem fra meg :)

      Slett
  2. Ja, vi får ei herlig jul med alle jentene fra Mellomveien, men ser at vi må ha god tid til julegavene, det er ikke småtteri som skal åpnes! Nå er de små nissetøttene i seng, men spørs når de sovner, julenissen kommer jo med noe i strømpene i natt!!

    SvarSlett
  3. God jul til deg og jentene.. og den lille magen..
    Sølvtøyet tok jeg i går - etter tips fra kvelden før kvelden.
    Veldig godt fornøyd med resultatet.
    Håpe tiden fram til nyttår går fort, fort, fort...
    Stor juleklem fra Mari Johanne:-)

    SvarSlett
  4. Håper dere har hatt gode dager så langt! Fortsatt god jul fra meg!

    SvarSlett
  5. God jul, her har vi rolige dager med mye kos :)

    SvarSlett
  6. Ha ei herlig nyttårshelg!!
    KLem fra storesøster

    SvarSlett

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!