Velkommen


fredag 23. november 2012

Størstesnuppa

Størstesnuppa i familien er full av funderinger og tanker. Snart blir hun fem år (i mars), og hun er nok den av søstrene sisters som skjønner hva det vil si at hun skal bli storesøster igjen og at det kommer en ny baby i familien i mars.



Da vi var på ultralyd i oktober, var hun og søstera med (fordi vi måtte reise til Tromsø) og fikk vite at det ligger ei lita jente inni magen til mamma. Den eldste søstera hadde vært meget bestemt på at hun trodde det var akkurat det babyen var -  ei jente, og la ikke skjul på at det var akkurat det hun ønsket seg. Man vet jo både hva man har og får på den måten!

En ettermiddag vi kjørte bil satt imidlertid størstesnuppa og funderte igjen. - Mamma, sa hun, det e nu bra urettferdig førr han pappa at det bare kommer jente ut av magen din!

Fotoshoot til julekort - taking 2

 
Slik kan det altså sies. Pappa blir eneste hane i en flokk på fem, seks, faktisk, med Mira, som altså også er jente. Pappaen synes han er veldig heldig! Og alle gleder seg veldig til å møte den nye jentebabyen i mars.

4 kommentarer:

  1. Så nydelige jente du har Marianne. Må si ho ligne mer og mer på dæ :) Artig kommentar fra eldstefrøkna, hihi, bra du får skreve det ned - for man glemme det så fort! Klem fra Alta <3

    SvarSlett
    Svar
    1. *ho= Emilie :)

      Slett
    2. Tusen takk snuppa <3 ja, æ ser faktisk at ho ligne på mæ, ho Emilie :) prøve å vær flink å skriv i bøkern demmes, men e fint med en blogg i tillegg ;)) ha en fin dag, stor klem!

      Slett
  2. Herlige jenta, så skjønn hun er som tenker på pappan. Og hun er så lik deg! Tenk at det er 5 år siden du var læreren min på videregående, haha, det er leenge siden...

    SvarSlett

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!