Velkommen


lørdag 17. november 2012

Pepperkaker i november

Ja, du leste riktig. Her i huset har vi bakt pepperkaker. Og det før selve adventen er i gang, en gang. Vi har kjevlet ut, stukket ut, stekt, bakt og pyntet pepperkaker. I november.


 
 

Saken er den at mannen i huset reiser ut snart, og blir borte hele jula. Derfor tenkte vi at han sikkert ville sette pris på litt pepperkakejulelukt i huset. Han kommer hjem rett over nyttår, og da ska vi ha en ekstra julaftenfeiring med pinnekjøtt og pakker. Men det er liksom noe med førjula også. Som han altså går glipp av i år. Kjipt, men sånn er det bare. Vi har vært forberedt på det lenge, så det skal nok gå bra.

Har du begynt med noen juleforberedelser?

Ha en fin helg, med eller uten pepperkaker.. ;)

Fru Uteng.

4 kommentarer:

  1. Koselig med "forlenget" jul! Så kjipt at pappan ikke er hjemme i jula, man da er han vel hjemme neste jul, første jula til bittelilleba, og det blir jo fint :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jepp, det er det han blir, Pantora :)

      Slett
  2. Å så kjedlige at han må jobbe i år.. Men fint at dere finner ledige stunder til å kose dere sammen!
    Vi har starta med julemusikk allerede. Guttene vil nesten høre Putti-plutti-pott hver dag. Litt koselig det da :)
    Klem!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er alltid kjedelig når han må være ute i jula. Men vi har vært forberedt på det lenge, og sånn er det bare. Heldigvis skal vi feire litt jul når han kommer hjem igjen. Så har vi noe å glede oss til der også :) klem tilbake :)

      Slett

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!