Velkommen


mandag 12. mars 2012

Hektiske helga

Helga har vært hektisk. Snuppenes søskenbarn, onkel og tante har vært her i helga, og da stod både Barnas Dag og forskuddsfeiring av Emilies fireårsdag på programmet.

I Narvik her vi bor, er vi nå i VINTERFESTUKA, som er ca ti dager fullt av arrangementer, konserter, konferanser, utstillinger og andre ting. Den er unik for den lille byen vi bor i, og alle som bor her er rimelig stolt av denne festivalen vi feirer for å hedre rallarene og Svarta Bjørn. På lørdag var det dermed tradisjon tro Barnas Dag der barn (og voksne, dersom noen vil) kler seg i kostymer og går i tog. I år var det visst rekordlangt kostymetog, og det er jo gøy!

Innimellom slagene hadde vi storinnrykk i huset vårt både til frokost og middag. Det gikk akkurat å plassere sju voksne og fem barn rundt spisebordet på kjøkkenet... ;)

Søndag var det duket for feiring av den lille store jenta vår som blir hele fire år på fredag som kommer. Pappaen reiste ut i morges, så han fikk akkurat med seg feiringen av størstejenta si, noe som også var en stor del av poenget for familiefeiringa vi altså hadde i går.

Her er eldstesnuppa (indianerjenta) sammen med sin store helt på Barnas Dag!

2 kommentarer:

  1. Høres gøy ut! Gratulerer med 4-åringen :) Så bra at pappan fikk være med på feiringen!

    SvarSlett
  2. Gratulerer med stor jente! Så ut som om hun koste seg.

    SvarSlett

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!