Velkommen


søndag 25. september 2011

Kjærestehelgetur


ble det på mannen min og meg denne helga, og det var helt konge :) Vi tok oss en oslotur, og snuppene har vært hos mormoren og morfaren i helga og koset seg masse. De har også vært sammen med tanta og en av kusinene sine. Snuppenes mamma og pappa har hatt en nydelig helg med restaurantbesøk, show på Latter, kino og shopping i fine hovedstaden vår :) det ble mange bygaver på jentene våre da vi kom hjem! Jeg har aldri vært så lenge borte fra noen av dem før, og det gikk fint, men å, så herlig det var å se de skjønne småtrollene sine igjen!

Håper alle har hatt en fin helg!



Bildet av Det kongelige slott er hentet her :)

9 kommentarer:

  1. Hørtes herlig og veldig velfortjent ut.
    :)

    SvarSlett
  2. Deilig å komme seg vekk litt! Skal selv til tigerstaden om litt under en måned, da blir det kurs, teater, kino, tattovering, shopping, i det hele tatt. Er så greit å bo så "smått" (i nord), for da føles alle andre plasser så store :)

    SvarSlett
  3. Jepp, det er mye å ta seg til i tigerstaden! Og ja, den føles stor! Men er litt herlig å føle seg kjent der nå da man har vært der en del, og kose seg i litt forskjellige bydeler :)

    SvarSlett
  4. Takk for hilsen, jeg håper han blir fort frisk. Ser ut til at det blir enda en våkenatt :( Hadde glemt hvor slitsomt det er!
    Høres godt ut med en osloferie sammen med sin kjære :) Det hadde gjort godt for oss begge to tror jeg :)

    SvarSlett
  5. Høres herlig ut.. man må med god samvittighet unne seg slike dager... Det er jo ikke ofte man får lov til å være kjærester når man er småbarnsforeldre..
    Trondheim som helhet var flott, men restaurantbesøket trakk solid ned..
    Trivelig at du vil delta på min lille give away..
    Klem Mari Johanne

    SvarSlett
  6. Ja, vi hadde det helt herlig! Uvant å være uten barna var det likevel, og godt å se dem igjen på søndag :)

    Våkenetter er slitsomme ja, har selv en ettåring som har sovet litt dårlig noen netter i det siste. Det er veldig slitsomt! Håper på bedring snart for begge to :)

    SvarSlett
  7. Det hørtes fantastisk ut! :))

    SvarSlett
  8. Var det bra show på Latter? :)

    SvarSlett
  9. Ja, det var fantastisk, Sofie! Showet på Latter var veldig bra. Bye og Rønning leverte så det holdt! Vi er veldig fornøyde med hele Osloturen :)

    SvarSlett

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!