Velkommen


onsdag 5. august 2015

Kaos!

Det er ikke så lett å begynne på'an igjen etter ferien! Kaos rådde da undertegnede småbarnsmor skulle hente barn i barnehagen, slippe ut bikkje og lage middag - alt omtrent på samme tid..

Pappaen var på jobb, så mammaen var alene med disse oppgavene. Dette har jeg jo imidlertid vært alene om en million ganger før, i hvertfall sånn cirka. Men ferien henger tydeligvis igjen i kroppen, og det er helt klart lenge siden jeg måtte klare meg selv med alle kidsa på dette tidspunktet av dagen, for kaos ble det.

Minstejenta var skikkelig uheldig og klemte seg i ei dør i barnehagen rett før vi skulle gå ut derfra. Vrææææling. Vondt. Huff. Da vi kom hjem, ville de to eldste sykle, og eldstejenta ble bedt om å åpne garasjeporten, som hun syntes det var en god ide å bli med opp et stykke. Ikke et langt stykke, og egentlig ikke noe dramatisk, men det kan jo fort bli det. Mora blei redd, og derfor sint, og måtte vræle "stopp!!" og kjefte litt. Eldstejenta lei seg, men alt gikk bra, ingen skade skjedd.

Vanligvis kjekke og snille, alle sammen, her på piknik/stranda i sommer :)


Så var det bikkja som skulle bli sluppet ut i hagen for å tisse. Hun har løpetid, men hater å ha på seg den "elegante" sorte løpetidstrusa og klarer på et eller annet vis å lure den av seg når hun ligger inni buret hele tiden. På med trusa, bikkja løp ned, men undertegnede glemmer helt døra der nede som står vidåpen. Bikkja ut i trusa, selvfølgelig uten å tenke at den må av før man gjør sitt fornødne. Heldigvis bare bimelim, men likevel.

Puh! Heldigvis var det ikke verre "ulykker" som skjedde, og endelig kunne mora starte på fiskesuppemiddagen. Resten av ettermiddagen forløp uten de store hendelsene. Heldigvis! Strålende solskinn var det og :)

Ha en fortreffelig dag!

-Marianne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!