Velkommen


torsdag 10. juli 2014

Enkel middag og sunn godis


I denne deilige sommervarmen er det fint med en enkel og lettvint middag. Spesielt når dagen har blitt tilbragt på stranda og de to største snuppene skal i bursdagsselskap om ettermiddagen!
I dag ble det dermed fiskekarbonader, sukkererter, kålrabi og perletomater. Enkelt, men veldig godt! Det var faktisk alle enige om i dag :)














                                                                                                                                                      Om kvelden er undertegnede ofte litt søtsugen, og hva passer vel ikke bedre enn litt sunn proteingodis? Jeg lekte meg litt med forskjellige smaker på proteinpulveret jeg bruker i godisen, og resultatet ble sjokoladebarer med litt peanøttsmak, vaniljebarer, sjoko- og bringebærbarer og vanilje- og bringebærbarer. Alle dyppet i sukkerfri, smeltet sjokolade.




In progress, her har akkurat godisen blitt dyppa i sjokkis!


Du trenger:

Proteinpulver; jeg brukte med smak av vanilje, sjokolade og bringebær
kokosmel
mandelmel
peanøttmel
steviadråper (vanilje, toffee og bær)
sukrin gold
sukrinmelis
sukkerfri melkesjokolade


Dette gjør du:

Sjokolade-og peanøttbarer
2 stk.

1 scoop sjokoladeproteinpulver
 1 ss kokosmel
1 ss peanøttmel
5-6 dråper stevia toffee
1 ts sukrin gold
en skvett melk
ca 25 g sukkerfri, smeltet sjokolade

Bland det tørre sammen, tilsett steviadråper. Ha litt melk i, deigen skal ikke være for klissete og ikke for tørr. Form til barer eller kuler. Sett i fryseren mens du evt. lager de andre barene eller smelter sjokolade.


Vaniljebarer
2 stk.

1 scoop vaniljeproteinpulver
1 ss kokosmel
1 ss mandelmel
5-6 dråper stevia vanilje
en skvett melk
ca 25 g smeltet sjokolade 

Bringebærbarer
2 stk

1 scoop bringebærproteinpulver
1 ss kokosmel
5-6 dråper stevia bærsmak
en skvett melk
ca 25 g smeltet sjokolade
 

Bland det tørre sammen, tilsett steviadråper. Ha litt melk i. Deigen skal ikke være for klissete og ikke for tørr. Form til barer eller kuler, og sett kaldt. 

Som du kanskje har skjønt, kombinerte jeg noen av oppskriftene slik at det også ble sjokolade- og bringebærbarer, samt vanilje- og bringebærbarer. Jeg la simpelthen noen av bringebærbarene oppå sjokolade- og vaniljebarene. Enklere kan det ikke bli! Barene rulles så i smelta sjokolade. Sett det så kaldt igjen før de kan nyytes!




Nam! Vaniljebar.




Håper du har en fantastisk flott sommertorsdag.

Mange klemmer fra fru Uteng!

2 kommentarer:

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!