Velkommen


tirsdag 16. april 2013

Kosedag

I dag har vi kosedag, alle jentene. Martine har stygg hoste og litt feber og var hjemme fra barnehagen i går også. Emilie spurte pent om å få være hjemme i dag hun også, med løfte om å være flink til å hjelpe mamma.

Planen er å bake boller til lunsj!

Fine storesøstre.
 
Minstesnuppa vokser og trives. Sist uke var vi på seksukerskontroll, og snuppa har gått opp til 4740 g og er nå 53 cm lang! (Fødselsmålene var 3455 og 49). Ikke noe tvil om at det er nok melk til henne, i alle fall. Det eneste som er dumt for mammaen er at hun stadig er plaget med tette melkeganger og påfølgende nesten-brystbetennelse. Våren her i nord har ikke vært så varm til nå, og mora er tydeligvis for lite flink til å kle seg i nok varme klær..

Fornøyd størstesøster. Merk at "kvit-tigeren" til høyre har på seg bunad.

Ellers er lille Kristin ei rolig og fredsommelig sjel som spiser, raper, bæsjer og sover. Litt våken og pludrer og smiler innimellom, og hele sju uker i morgen! Tida flyr.


Minstesøs
Ha en fin dag, alle!

4 kommentarer:

  1. Kos dere masse masse :) Uff sliter selv med bryst betennelse og tette melkeganger denne gangen her :// får håpe det blir bedre for oss begge snart !

    SvarSlett
  2. Så kjipt Silje!! Er ikke noe gøy. Visste ikke at du hadde fått. forresten, gratulerer så masse!

    SvarSlett
  3. Så fine jenter! Nå må dere bli friske alle mann! Og husk å kle på deg :-)
    Klem

    SvarSlett
  4. Ja, både dag og natt! Rart hvor lett man kan fryse som ammende!! Nesten uten at man vet det. Men nå håper jeg det er slutt på sykdom for en god stund :))

    SvarSlett

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!