Velkommen


onsdag 30. mai 2012

En uke

..er pappaen i familien hjemme for denne gang, og den uka skal nytes! Den nevnte (sjømanns)pappaen skal nemlig begynne på ny turnus - seks uker på og seks uker hjemme - for en periode, i alle fall. I neste uke begynner han på den nye turnusen, og dermed blir det bare ei uke hjemme denne gang. Vi får være glade for det vi får av pappatid og tenke på de seks ukene han skal være hjemme neste gang.

Pappajenter jula 2011 :)
Våren blomstrer ikke akkurat her i nord for tiden, her er det snø- og haglbyger om hverandre og hutrende kaldt å være ute. Skulle ikke tro vi bor i samme land som de som har ordentlig sommer og vel så det!!  Bladene på trærne våre nekter imidlertid å innse de kalde realitetene og blir grønne på trass. De har antageligvis vært ute en vinterdag før!

Ha en fin onsdag, håper for din del at den er snøfri :D

Klem fra fru Uteng

2 kommentarer:

  1. Jeg synes familieliv med turnusjobbing hvor man er borte i ukesvis, høres beintøft ut. Men så er vel de ukene man er hjemme fra jobb ekstra fine.

    Fortsatt fin uke!

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er virkelig beintøft noen ganger. Spesielt nå når turnusen "skrus" opp til å bli lenger ute, og i overgangsperioden før han begynner på turnusen der han er lite hjemme. Men som du sier er periodene han er hjemme superfine. :)

      Takk det samme til deg - fortsatt fin uke!

      Slett

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!