Velkommen


torsdag 5. april 2012

Når mor drar på tur

Det er ikke alltid så lett å være "sjømannsalenemamma" når diverse høytider står for døren, og "alle" andre familier koser seg sammen på hytta med BÅDE familiens mamma OG pappa. Til tross for at vi har god hjelp av og kontakt med besteforeldrene til jentene og har tilbud og muligheter til å være sammen med dem så mye vi vil, er den litt såre ensomhetsfølelsen når akkurat VÅR families pappa er borte når det er høytid, vanskelig å komme fra noen ganger.



Da er det fint for mammaen å flykte litt fra denne følelsen og bare kose seg med jentene sine på tur! Påske trenger ikke å være ensbetydende med ski og fjell, det er også fint å benytte seg av nærmiljøet og stikke ned i fjæra en tur! Her i Nord-Norge er det full vinter, igjen, får en si, for det har mildt sagt vært en varierende vinter. Så storesnuppa fikk sitte på rattkjelken og lillesnuppa i vogna, og så dro vi ned i Lia, som vi kaller fjæra i vår bydel, og lagde bål, grllet pølser og lekte i fjærsteinene.






(Er spesielt stolt av å ha fått til å tenne opp bål, med tanke på at det hver dag kommer en del aggresjon i forbindelse med fyring i heimen i gammel vedovn) :D

Håper alle har en fin påske!

Hilsen Fru Uteng.

3 kommentarer:

  1. Skjønner det merkes ekstra godt når pappan er borte i høytiden.. Håper dere har hatt fine dager ♥

    SvarSlett
  2. Vi har hatt det kjempefint, og det håper jeg du også har :)

    SvarSlett
  3. Så ut som dere hadde en fin dag, egenhendig tent bål er slettes ikke værst..

    SvarSlett

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!