Velkommen


fredag 20. november 2015

Sunt bananbrød med sjokoladebiter

I går ble jeg ikke overraskende sugen på noe søtt. Overmodne bananer i fruktskåla bidro til en rask avgjørelse om bananbrød til kvelds! Jeg er faktisk ikke sikker på om vi kaller det bananbrød på norsk, kanskje banankake? Uansett, banana bread på engelsk - og denne er sunn og enkel og rask å lage.


Oppskrift på banankake/bananbrød med sjokoladebiter 

1 banan
2 egg
100 g vaniljekesam
50 g havremel
10 g kokosmel
20 g sukrin gold
30-40 g sukkerfri sjokolade hakket i biter

Slik gjør du:

Skill eggene i hviter og plommer. Mos en banan med en gaffel og tilsett eggeplommene og resten av ingrediensene, inkludert sjokoladebiter. Pisk eggehvitene og tilsett dem til slutt - vend dem inn i røra. Kle en brødform eller annen passende form med bakepapir og stek på 175 grader i 25-30 minutter. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!