Velkommen


onsdag 18. juli 2012

Feriedager...

...men ikke så mye ferievarme og feriesol! Må innrømme at det trøster litt å høre at det dårlige sommerværet stort sett gjelder for hele Norge i år. Og godt er det å tenke på at vi skal reise til Danmark om noen uker, der får vi det i alle fall hakket varmere!

Tottelottene får luftet seg, inne vel og merke ;)

Vi har brukt feriedagene så langt på innekos med perling, tegning og lek, samt vært ute og lekt de dagene det har vært mulig. I går ble det en tur til biblioteket og lunsj på kafe med en god venninne og hennes barn etterpå. Koselig!


To snupper som stort sett er gode venninner og feriekamerater.


I kveld kommer endelig husets pappa og ektemann hjem fra mange, lange uker på sjøen, og nå blir han hjemme i seks uker. Det skal bli godt! Mammaen i huset kjenner det skal bli fantastisk herlig å være to om alt igjen.. :)

Kommende fredag feirer vi minstejenta sin toårsdag, det gleder vi oss til. I dag har vi vært og handlet inn ballonger, pynt og kakeingredienser, og snart er vel mor i bakinga.

Ha en fin onsdag, enten du har ferie eller ei!

Klem fra fru Uteng.

3 kommentarer:

  1. så bra at dere har ting å finne på selv om været er begredelig! Håper dere får noen solfylte uker nå som pappaen kommer hjem! God tur til Danmark!
    Her er det en uke til før ferien starter. SKAL BLI GODT! :)

    klemmer

    SvarSlett
  2. Kjempekjipt med det drittværet vi har... Men det er jo ikke noe overraskelse.. Uansett, jeg tror at når ferien er over så er det ikke været de små husker, men alt de gøye de fikk gjøre sammen med mammaen (og snart pappaen) sin :)

    SvarSlett
  3. Nei,været husker vi heldigvis ikke! Satser på finvær i Danmark, da...

    God sommer!

    SvarSlett

Jeg blir så glad hvis du legger igjen en kommentar!